• Jeg faldt over denne smarte, og lidt specielle tekande, og kunne ikke lade være med at købe et par stykker 🙂 Nu har vi brugt dem derhjemme i et par uger, så her kommer en kort anmeldelse af den.

  Tekanden hedder IngenuiTEA, er fra Adagio Teas, kan indeholde 450 ml og ser således ud:

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Den ser måske ikke ud af meget, men det specielle ved denne tekande, er hvordan den bruges:

  1. Åben låget og put tebladene i den.

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  2. Hæld kogende vand i den (eller lidt køligere afhængigt af hvilken te du vil lave). Luk låget og lad teen stå og trække så længe som den nu skal.

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  3. Når teen er færdig stiller man blot kanden oven på en kop, og teen løber ned i koppen.

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Herefter smider man blot tebladene ud, skyller kanden og den er klar til brug igen. Når den trænger til at blive vasket, så ryger den bare i opvaskemaskinen.

  Den virker perfekt og det er klart den letteste måde at lave to kopper te på, som jeg har prøvet. Især på grund af hvor let den er at rengøre bagefter. Man kan også få den i en større udgave på ca. en liter, og der er vist også et andet firma der laver en lignende udgave i glas (denne her er af plastic).

  Hvis man er tedrikker og ofte skal lave en enkelt eller to kopper te, så kan jeg varmt anbefale at man får fat i sådan en. Der er, så vidt jeg kunne se, ingen danske forhandlere af den, men den kan fx bestilles direkte fra Adagio Teas. Prisen er 20€ for den lille og 30€ for den store, men dertil kommer så forsendelse.

  Posted by Michael @ 14:30

1 kommentar til En lidt speciel tekande