• Jeg opdagede i dag (mere eller mindre tilfældigt) at jeg sidste tirsdag løb min løbetur nr. 400 (i dag var det så nr. 401) siden jeg fik mit Garmin FR 410 løbeur. Det var den 2. januar 2011. Uret er sidenhen blevet udskiftet med et Garmin FR 910XT som gik i stykker efter næsten to år, og blev byttet med et helt nyt ur af samme model (tak for god service, Garmin). Jeg har også løbet en smule inden jeg fik det ur, men det har jeg ikke statistik på.

    Det har været lidt forskelligt hvor meget jeg har fået løbet, fra 3-4 gange om ugen ned til en gang om ugen, men jeg er aldrig helt gået i stå. De 400 ture på 4 år og en måned bliver til ca. 8.1 løbetur pr. måned i snit. I alt har jeg løbet tæt på 3500 km. så en gennemsnitlig løbetur har været på 8.7 km og hare været løbet med ca. 11,1 km/t i snit.

    For tiden er der ikke så meget tid til løb, men jeg vil i gang igen når foråret melder sin ankomst.

    Posted by Michael @ 11:20

Der er lukket for kommentarer.