• Ja, der har været stille på bloggen i lang tid, da der har været andet at se til. Jeg nedlægger dog ikke bloggen, og har også en del ting jeg gerne vil skrive om, men tiden til det mangler desværre lige i øjeblikket.

  Hvis vi lige skal se på hvad der er sket det sidste 1½ års tid, så begyndte det med at jeg satte min andelsbolig til salg tilbage i sommeren sidste år. Jeg vidste godt at den ikke ville være så let at komme af med, men håbede at den ville være attraktiv som forældrekøb når alle de nye studerende skulle til at begynde. Trøjborg ligger jo trods alt tæt på universitetet og tæt på skov og strand. Et par uger inden sommerferien sluttede kom første fremvisning af lejligheden og dagen efter fik vi forhandlet os frem til en pris, og så gik det ellers stærkt. Køber ville overtage indenfor ca. 3 uger, og det accepterede vi.

  Vi havde nu udsigt til at stå uden et sted at bo, og skulle finde noget midlertidigt på et tidspunkt hvor en masse studerende flokkedes til byen. Det lykkedes dog at finde et par der ville fremleje deres lejlighed på Vestre Ringgade i to måneder , mens de selv boede i deres kolonihavehus. Så vi flyttede alle vores ting, på nær et par flyttekasser med det mest nødvendige, ud i Boxit, og flyttede ind. Mens vi boede der fortsatte boligjagten, og vi fandt også det hus vi gerne ville købe. Vi fik ikke presset prisen ret meget ned (huset havde været til salg i 2 dage) men fik presset overtagelsesdatoen. Dog stod vi stadig uden bolig i en måneds tid, så vi måtte på den igen.

  Endnu engang lykkedes det at finde et par der skulle en måneds tid til Japan, og vi kunne leje deres lejlighed på Fåborggade. Lejligheden lå rigtig fint, men der var ikke så meget plads til os. Heldigvis var det kun i en måned, så det gik fint. Da måneden var gået kom en ret travl weekend hvor vi skulle flytte tingene fra Boxit ud i vores nye hus samme dag som vi skulle forlade og rengøre lejligheden på Fåborggade, og samtidigt med at familien var ramt af sygdom. Jeg ventede heldigvis indtil om aftenen med at blive syg, så jeg nåede at være med til flytningen 🙂 Den næste uges tid gik med at sove på en sofa i stuen i vores nye hus, da malerne skulle male huset indvendigt, krydret med at vi skulle blive hjemme og passe et sygt barn.

  Det tog noget tid at komme på plads i huset, men heldigvis har vi en stor garage hvor alle flyttekasser kunne stå imens. De første par måneder gik en del tid med at pendle til vuggestuen der stadig lå i nærheden af Trøjborg, men fra Februar fik vi endelig en plads i Tranbjerg, ca. 1 km fra hvor vi bor.

  Det var 1. november 2013 vi overtog huset, så vi har nu boet der i lidt over et år. Vi er stort set kommet på plads nu, selvom der jo vist altid er nogle projekter at gå i gang med når man er blevet husejer 🙂 Vi bor i Jegstrup, som er en lille landsby klemt inde mellem Tranbjerg og Hasselager. Vores postnummer er Hasselager, men Tranbjerg er nærmeste by.

   

  Posted by Michael @ 11:18

Der er lukket for kommentarer.