• For 8 dage siden, nærmere betegnet den 3. december 2012 kl. 2:42 blev vores søn Marcus født. En “lille” mand på 4100 g og 54 cm.

  Fødslen gik nogenlunde let, og ikke helt smertefrit, men trods alt efter planen… næsten. Veerne tog nogle timer derhjemme, og efter ca. 6 timer på fødegangen på Skejby Sygehus kiggede Marcus frem. Han blev hurtigt vurderet til at være sund og rask. Desværre holdt han sin ene hånd oppe under hagen under fødslen, og skulle derfor bruge lidt mere plads end der var til rådighed, for at komme ud. Det gik desværre ud over min kæreste, der bagefter lige skulle lappes sammen mens Marcus lå og slappede af på min mave.

  På grund af dette fik vi en 4-5 ekstra på hospitalet. I starten var vi irriterede over at vi ikke straks kunne komme hjem, men det handler jo om at få det bedste ud af situationen. Vi havde nu nogle dage hvor vi ikke skulle tænke på mad, opvask, tøj, indkøb, etc. og havde man spørgsmål så var hjælpen altid lige i nærheden 24 timer i døgnet. Set i bakspejlet har det sparet os for utrolig meget besvær at vi havde de ekstra dage til at vænne os til situationen og få hjælp til alle de spørgsmål der nu opstår når man pludselig står med sådan et lille væsen i hånden. En stor tak til personalet på afdeling Y2 på Skejby Sygehus!

  Vi kom hjem fredag den 7. december om eftermiddagen og er nu ved at få styr på en helt ny slags hverdage 🙂

  Marcus 5 dage gammel

  Posted by Michael @ 18:45

1 kommentar til Velkommen til verden, Marcus

 • Ursula siger:

  Marcus er pragtfuldt og nuttet!!!
  Velkommen til verden Markus 🙂
  Du var meget ønsket din Lille Pus.