• Så er det tidspunktet på året hvor samtlige danskere flokkes til hjemmesiden www.skat.dk for at se om de skal have penge tilbage i skat, eller om de skylder penge væk. Jeg var naturligvis ingen undtagelse, så jeg kiggede også forbi og så at jeg skulle have et beskedent beløb tilbage.

    Jeg vidste dog også godt at det ikke helt passede, da jeg havde haft et mindre bijob som SKAT ikke havde oplysninger om. Nuvel, jeg opdaterede min selvangivelse og skulle så naturligvis af med nogle penge. Ikke noget problem -- det var jeg som sagt godt klar over. Her kommer dog det der pisser mig en anelse af:

    Ud af de (relaltivt få) ekstra penge jeg tjente, skulle jeg betale 56% af dem i skat! 56%! Så kunne det arbejde da knapt have betalt sig at udføre. Jeg må nok konkludere, som jeg desværre egentlig godt var klar over, at det ikke kan betale sig at yde en ekstra arbejdsindsats i Danmark.

    Posted by Michael @ 12:51

1 kommentar til SKAT

  • Hans siger:

    Selv har jeg også (som du ved), fået et klask. Her må jeg også sige hallo til topskatten og blot konkludere at jeg egentlig hellere vil have en dag eller to uden løn per år fremfor pengene.