• Hov, det er godt nok længe siden jeg har skrevet noget herinde. Det skyldes nok snarere mangel på tid fremfor mangel på emner at skrive om, men bare for at vise at der stadig er lidt liv herinde, så kommer der en lynhurtig opdatering på hvad jeg går og foretager mig 🙂

    Jeg arbejder stadig samme sted og endda mere eller mindre med samme emne. Sidder nemlig og kigger på krypto for projektet ABC4Trust, hvor vi først og fremmest skal sammenligne forskellige byggeklodser til at implementere Anonymous Credentials, eller Attribute Based Credentials som vi vist kalder dem i dette projekt. I forbindelse med dette har jeg også deltaget på Miracles egen konference Miracle OpenWorld 2011, hvor jeg gav en kort introduktion til emnet for en meget lille gruppe mennesker. Aftenen før fik jeg afprøvet at man godt kan tage en fadøl med ned i den store vandruchebane i LaLandia, men man skal nok ikke regne med at have ret meget tilbage ved slutningen.

    Jeg har desværre ikke været ude at tage flere billeder med mit kamera siden sidste opdatering her på siden. Det er en skam, da jeg gerne vil i gang med fotografering igen, fremfor bare at læse om det som jeg har gjort her på det sidste.

    Jeg er begyndt at løbe igen, og målet er denne gang at løbe Molsløbet (halvmaraton) til september… samt Xtreme Mandehørm og Vejle Ådal Halvmaraton. Okay, faktisk har jeg været i gang hele året, og har også løbet over 300 km i 2011, så jeg starter ikke helt fra nul. Dog har jeg åbenbart løbet lidt for meget, startet forkert, eller lignende, for nu gider mine skinneben ikke mere, og løb er derfor sat på pause indtil videre. Desværre…

    Om 42 dage skal jeg atter igen til festival, og dette år bliver det også Rock Im Park. Dog har jeg set at Soilwork kommer og spiller på Roskilde Festival i år, og dem vil jeg enormt gerne høre. Derfor går jeg lidt med planer om en endagsbillet til den dag de kommer og spiller. Vores musikanlæg der skal med til Rock Im Park er ikke så meget værd længere, så snart skal jeg, sammen med Peter, bygge et nyt. Forvent et nyt indlæg her på bloggen til den tid.

    Det var den lynhurtige opdatering. Satser kraftigt på at der ikke skal gå flere måneder inden næste opdatering 🙂

    Posted by Michael @ 22:37

Der er lukket for kommentarer.