• Man har ofte hørt noget i stil med “Du skal ikke være bekymret hvis du ikke har noget at skjule” fra politikere og andre magthavere, når de vedtager nye love, øger mængden af nyttesløs overvågning, og ser stort på privatlivets fred.

  Hvordan skal vi så tolke deres kraftige modstand mod det Wikileaks offentliggører i øjeblikket? At de tog fejl og trods alt mener at man godt kan have en grund til at skjule noget selvom man ikke har gjort noget forkert, eller at de har gjort noget forkert som de gerne vil skjule? 🙂

  Posted by Michael @ 23:28

3 kommentarer til Har du noget at skjule?

 • Trols siger:

  Tak!

  Godt initiativ, det betyder meget at du goer hvad du goer.

 • Soren siger:

  Big up!!

  Ved du om man kan downloade wikileaks, eller på anden måde lave et mirror, uden at have dedikeret IP?

 • Esben siger:

  Keep it up! -- Det er vigtigt det her.