• Det er alt for sjældent jeg har blogget om små tips og tricks jeg støder på i min daglige brug af en computer, men nu vil jeg i hvert fald dele et med jer. Nemlig hvordan man kører et program som administrator under Windows 7 uden at computeren absolut skal spørge om man nu er sikker på at man vil køre det som administrator.

    Grunden til at jeg blev nødt til at gøre dette, er at jeg har en stædig Western Digital harddisk som absolut vil køre med en APM indstilling der gør at den hele tiden parkerer læsehovedet, hvilket jeg ikke ønsker. Der er programmer til at ændre dette, men indstillingen overlever ikke en genstart. Desværre har jeg ikke fundet et værktøj der kan sætte denne indstilling permanent for denne harddisk, så nu vil jeg sætte denne indstilling hver gang computeren starter op. Det kræver dog administratorrettigheder, og jeg gider ikke trykke “Ja” til en dialogboks hver gang jeg logger på.

    Løsningen er at oprette en task via Task Manager, og sætte den til at køre som administrator. Ganske simpelt egentlig, og her er en glimrende guide der forklarer hvordan. Hvis du ikke ønsker at lave en genvej du skal klikke på, så kan du skippe de sidste par skridt i guiden, og i stedet bare sætte din task til at køre når du logger på, eller når maskinen starter op. Smart 🙂

    Posted by Michael @ 21:58

Der er lukket for kommentarer.