• Ja, det tog lidt længere tid end jeg havde regnet med, men nu har jeg endelig fået lagt billederne fra vores kanotur i sommerferien online. Dem kan du som altid finde i fotoalbummet. Det var en fin tur hvor vi i løbet af ca. tre dage nåede 64 km i kano. Det havde regnet helt vildt et par dage før vi skulle afsted, og gjorde det samme den dag vi tog hjem, så vi var ret heldige at ramme lige imellem to perioder med uvejr. Det var dog tydeligt at forholdene for kanoer på turen var klart bedst i starten, og herefter blev ringere og ringere. Det havde været spændende at se hvordan forholdene havde udviklet sig hvis vi havde fortsat endnu længere ned ad åen 🙂

    Posted by Michael @ 13:52

1 kommentar til Kanotur på Emåem

  • Ursula siger:

    Hej,
    Så kunne jeg se alle billeder:)
    Sikken en skøn og fredfyld natur. Det ser dog ikke så let og fredeligt, når I flytter kanoer.