• Efter et par ugers hektisk ferie, er jeg nu tilbage i Danmark igen. Første uge gik til Sverige hvor vi tog en lille tur på kano (den kommer der billeder fra, samt et separat indlæg senere) og ugen efter var Susanne og jeg i Barcelona. Jeg ved ikke hvilket vejr vi forlod i Århus, men i Barcelona var der sol og ca. 30-32 graders varme om dagen, men om natten måtte vi nøjes med omkring den 22-25 grader. I kan tro at jeg skulle høre meget for at jeg havde taget et par langærmede trøjer med i baggagen 🙂

  Vi fik i hvert fald set Barcelona, og gået nok i snit ca. 10 km om dagen, så hen mod slutningen begyndte mine fødder at være lidt ømme, men det var da en rigtig god ferie. Vi har taget et par billeder, som du kan se i fotoalbummet. Sig til hvis du mangler et login til det. Hvis du kommer forbi os en dag kan vi plage dig med endnu flere billeder fra turen 🙂

  Posted by Michael @ 11:21

1 kommentar til Barcelona

 • Ursula siger:

  Hejsa:)
  Nu har jeg set ALLE billeder fra Barcelona.
  Det var en rigtig dejlig tur, og I har været så mange forskellige steder på så kort tid.