• Lørdag den 29. august var dagen for den årlige sommerfest for Lenio og den fandt sted i Ree Park. Jeg har været i Ree Park flere gange, hvor den dog har gået under andre navne som fx Familieparken Ebeltoft, Ebeltoft Zoo og Safari, og nu Ree Park. Heldigvis er parken da også blevet bedre, for Familieparken Ebeltoft var godt nok et ynkeligt sted.

    Det var en hyggelig dag blandt dyr og regndråber, men heldigvis kom regnen først sidst på dagen. Jeg rendte (naturligvis) rundt med mit kamera, og resultatet kan ses i mit fotoalbum. En lille smagsprøve på nogle af billederne kan dog også ses her.

    Posted by Michael @ 10:48

5 kommentarer til Sommerfest

  • Ursula siger:

    Jeg brugte ca. halv time for at beundre mini oddere:). Du har ret i , at Parken er blevet mere underholdende.

  • Hans Østergaard siger:

    Gode billeder. Jeg ville egentlig skrive, at nu smelter mors hjerte da helt og komplet, når hun får øje på “sine” mini oddere. Men mor har allerede været der, kan jeg læse 🙂

    Du har ret, det er faktisk blevet en rigtig tod park men god plads til dyrene.

  • Super billeder du har fået taget dig der, ser frem til hvad du kan udarte med dit nye objektiv, glæder mig til at se det!

    Ses lørdag til gölf!

  • Michael siger:

    Well, langt de fleste af billederne er faktisk taget med et lånt objektiv af samme slags. Det var derfor jeg fandt ud af at sådan et måtte jeg da have 🙂

  • Hehe -- det kan være farligt og dyrt sådan noget låneri. Synes godt nok også de var ekstremt gode hvis det var med dit eget grej.