• Logningsbekendtgørelsen kan man have mange meninger om, og dem der har læst flere af mine indlæg herinde bør ikke være i tvivl om min holdning. Dog synes jeg det siger rigtig meget, når en tidligere PET chef udtaler følgende om den (i forbindelse med at nogle hotelejere klagede over at de skal logge alle gæsters internettrafik):

    Logningsbekendtgørelsen er udtryk for nyttesløs signalpolitik, og derfor har det næppe nogen større betydning, hvem det er som har ansvaret. Hullerne er så store, og undtagelserne er så mange, at lovgivningen næppe har andre konsekvenser end, at vores retssikkerhed bliver krænket og en række virksomheder bliver pålagt nogle store udgifter.

    At vores politikere på trods af den massive kritik, der har været fra de fleste sider af samfundet alligevel vælger at gennemføre den, udstiller blot deres inkompetence på området. Tror de helt ærligt på at de gør det bedste for samfundet, eller er der en anden grund til at de handler som de gør i denne situation? Jeg tror selv på at Hanlon’s razor dækker dette tilfælde: “Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.”

    Posted by Michael @ 13:52

Der er lukket for kommentarer.