• Der er vist ingen i Århus, der ikke har bemærket, at der finder en lille udstilling ved navnet Sculpture by the Sea sted. Desværre har jeg haft alt for travlt med alt muligt andet, så jeg havde endnu ikke været nede og se den. Det skulle der laves om på lørdag aften, så bevæbnet med mit kamera, objektiver, kamerastativ og diverse filtre, drog jeg afsted. Jeg kunne nu godt have sparet mig at slæbe alt det med, for det eneste jeg brugte var kameraet med det påmonterede objektiv, samt nogle få gange et gradueret gråfilter.

    Alt i alt tog det et par timer at se det hele, og selvom det var lørdag aften, var der faktisk en del mennesker, der var ude og nyde aftensolen på Tangkrogen. Selve udstillingen var spændende, men det varierede meget hvad man fik ud af at se på de enkelte kunstværker. Tror jeg nåede igennem samtlige af følgende udbrud: “Den er sjov”, “godt fundet på”, “den er da pæn nok, men…”, “virkelig godt lavet”, “god idé”, “øh ok”, og sikkert også en del andre.

    Alt i alt en oplevelse værd. Alene oplevelsen af at gå rundt blandt 60 kunstværker ude i naturen og stemningen blandt de folk der er derude, gør det besøget værd. Kig endelig derud hvis du endnu ikke har været der.

    Og til dem der gerne vil se billederne derfra, så må I smutte en tur forbi fotoalbummet.

    Posted by Michael @ 00:54

6 kommentarer til Sculpture by the Sea

  • Jonas siger:

    Super mange fede billeder, en skam jeg ikke kunne komme med på fototuren. Har stadig ikke set mange af kunstværkerne. Må se om jeg kan nå derud før det bliver taget ned igen..

    Det har vist været en kæmpe succes, ikke?

  • Michael siger:

    Ja, det var en skam. Især når vi tidligere på ugen havde snakket om at vi skulle derud lørdag 🙂

    Det har vist været en stor success.

  • Ursula siger:

    Jeg har set udstillingen først i søndags. Startede kl. 10.
    Pragtfuldt oplevelse og dine billeder er meget fine:)
    Kan ikke bevage mig i dag efter 3 timers vandring i sandet. Har også set mini udstilling på hotellet, hvor miniaturerne af skulpturer er til salg. Sikke priser!

  • Elżbieta siger:

    Hi !
    I’m yours mother’s friend from Cracow.
    Congratulations.Yours photos are fantastic. I’m sure this exhibition is super and Teresa could be proud !

  • Teresa siger:

    Jo, det har været en kæmpe succes. Vi kan næsten ikke få armene ned igen 🙂
    Ca. 600.000 besøgende (den mest massivt besøgte kunstudstilling i Danmarks historie) og skulptursalg for lige knap 2,8 millioner (hvilket heldigvis har gjort returfragten af værkerne billigere, da mange af køberne til vores store overraskelse var danskere) Især den japanske granitskulptur var vi glade for at få solgt, da man betaler ud fra vægt for skulpturfragt pr. shipping-container. 🙂

    Michael, jeg har vist flere af kunstnerne dine billeder af deres værker -- og mange blev så begejstrede for dem, at de ville bruge dem. Jeg sagde ja, så det kan være, at de popper op på deres forskellige hjemmesider (med kredittering til fotografen, naturligvis). Det håber jeg er okay?
    Især Marianne Jørgensens “Water Curtain” er rigtig smukt fotograferet! På ARoS er vi alle enige om, at det er det bedste af de mange, mange billede, der er taget af netop det værk. Tak!

  • Michael siger:

    De er naturligvis meget velkomne til at bruge billederne som de har lyst til. Skulle nogen have brug for billederne i høj kvalitet (dem i galleriet er skaleret ned i størrelse, samt komprimeret en del for at gøre dem hurtigere at hente) så må de endelig sige til.