• Det er sgu humor. Et site der hedder Skins.be som normalt er et sted hvor man kan hente gratis wallpapers af diverse modeller, skuespillere, etc. har i anledning af den 1. april annonceret at de nu vil gå over til udelukkende at poste billeder af dyr, og det er så lige hvad de gør. Er den her fx ikke bare sød 🙂

  Aprilsnar fra skins.be

  Kig selv forbi for at se flere. De er faktisk i ganske god kvalitet.

  Ellers har der jo i dag været så mange aprilsnar på nettet, at man ikke rigtigt kan tage nogen nyhedssider seriøst. Noget af det er for plat, mens andre er ganske underholdende. Fx denne her om at man skal redde Internet Explorer 6.

  Jeg har moret mig på nettet i dag, men glæder mig nu også til jeg kan begynde at tage nyhedssider seriøst igen.

  Posted by Michael @ 23:18

1 kommentar til Go’ humor

 • Ursula siger:

  Hvorfor ikke? Der findes mange dyrmodeller. Men de menneskelige er også søde:)