• I weekenden tog jeg en slapper, og stak med kæresten af til Vejle, for at besøge hendes forældre. Ved samme lejlighed kunne vi så passende fejre hende og hendes fars fødselsdag. Det var en rigtig god weekend, men for dælen hvor fik jeg spist meget… lidt for meget. Lørdag kom jeg til at tage alt for mange portioner aftensmad, og søndag startede dagen kl. 10:30 med rundstykker og wienerbrød. Kl. 12:30 var der så varm mad til frokost, ca. kl. 14 var der to slags is og endelig kl. 16 var der lagkage. Dem som kender mig ved godt, at jeg normalt ikke holder mig tilbage når det kommer til mad, og denne gang var heller ingen undtagelse. Det var en mæt person, der var tilbage i Århus søndag aften.

    Men hyggeligt var det, og helt rart at være en weekend væk fra computeren og med telefonen (for det meste) slukket eller lagt langt væk 🙂

    Dilbert elsker sin telefon

    Posted by Michael @ 16:31

Der er lukket for kommentarer.