• Som skrevet tidligere, så havde jeg langt om længe mit PhD forsvar, og nu har jeg så også fået lagt billeder online. En stor tak til fotografen, min gode ven Jonas.

  Anders Møller ønsker mig tillykke med min PhD gradIvan holder tale

  Alle billederne kan findes i mit fotoalbum.

  Ikke længe efter at det var overstået, så gik turen til Nürnberg, for at høre lidt rar musik til festivallen Rock Im Park. Her var der godt vejr, øl og metal i stride strømme med bands som fx Sejr Tankian, Rage Against The Machine, Disturbed, In Flames, Nightwish, The Offspring og Metallica… for bare at nævne dem hvor jeg blev stående til hele koncerten 🙂

  Rock Im Park 2008: Vores fine lejrRock Im Park 2008: CenterstageRock Im Park 2008: Man kunne få gigantiske kringlerRock Im Park 2008: Udsigt over festivalpladsen

  Der er flere billeder i fotoalbummet. Det var en rigtig festlig forlænget weekend i det tyske, så det kunne jeg godt finde på at tage med til igen. Billetten er billigere end til Roskilde Festivallen, og med Roskilde’s program de sidste par år, så er musikken også langt bedre. I år er så også første gang jeg ikke er med til Roskilde, siden jeg var der for første gang i 2000. Vi får se hvad der sker næste år.

  Posted by Michael @ 20:42

Der er lukket for kommentarer.