• Lige en kort opdatering her fra hotellet. Der har været gang i konferencen de sidste par dage, så derfor har jeg ikke haft tid til at skrive noget herinde. Nu er det dog ved at stilne af. I aften er der den store gallafest, og i morgen når vi lige de første par tracks, inden vi skal i til at tage hjemad.

    I morges fik jeg så givet min præsentation, og det gik ganske fint, bortset fra at da jeg stadig manglede en del, så stod der en irriterende mand og viftede med et “et minut tilbage” skilt, så jeg fik lidt travlt. Bagefter var der et par stykker fra US Department of Defence, der ville snakke med mig, samt en gut fra Norge, der tilbød mig en postdoc hos ham, indenfor sikkerhed og privacy. Ganske spændende. Herefter var det tid til de sidste par præsentationer, og så ned i exhibition hall og se om man kunne få nogle af de gratis ting de delte ud. Det kunne man! Sidder nu med kuglepenne i massevis, t-shirts af tvivlsom kvalitet, samt en iPod Shuffle, som jeg vandt i en lodtrækning… kewl 🙂

    Nå, men jeg må videre. Jeg har en skjorte der skal stryges inden i aften.

    Posted by Michael @ 01:02

Der er lukket for kommentarer.