• Så er det tredje dag her i San Francisco, og i dag startede konferencen så. Det var dog kun med noget introduktion, velkomstreception, samt udstillingshallen der åbnede hen på aftenen, så dagen indtil da gik med at sidde og fede den på en sofa, samt nyde godt af de gratis forsyninger, der var stillet frem i “Speakers Lounge”.

    Under en introduktion til konferencen for nye deltagere, blev nogle af de særligt interessante sessions fremhævet, hvilket til min store forundring inkluderede den session, hvor jeg er en ud af to, der skal præsentere. Jeg havde ellers troet at jeg skulle holde en lille hyggelig præsentation for ca. 10 personer, men med den eksponering så skal jeg nok regne med en del flere. Anyway, det gør ikke noget, for i dag var netop også dagen hvor jeg fik lavet min præsentation færdig 🙂 I den forbindelse må jeg også lige komme med en rettelse. Der er ikke 2000 speakers på konferencen. Der er “kun” 500 ud af de ca. 17.000 deltage, der skal præsentere noget.

    Da de første ting var afsluttet, var der velkomstreception inde i udstillingshallen, og jeg har da aldrig set noget lignende. En kæmpe hal, fyldt med stande hvor firmaer stod og kæmpede om ens opmærksomhed, ved at tilbyde gratis gaver, eller stille kvinder op i ret lidt tøj, for at fange folks opmærksomhed (jeg fandt forresten aldrig ud af hvad det firma egentlig lavede 🙂 Der var dog også gratis mad og øl, som vi naturligvis benyttede os af. Det er svært at beskrive stemningen sådan et sted, men håber da at billederne jeg poster senere, kan give en idé om det.

    Vi ventede egentlig på at den tredje person fra Aarhus Universitet skulle ankomme, da han tidligere havde lovet at være vores guide, men han ankom og gik åbenbart i seng, for vi hørte aldrig mere fra ham. I morgen så skylder han os dog en bytur om aftenen, efter vi har været til Speakers Dinner. Vi er nemlig alle tre talere på konferencen.

    Posted by Michael @ 06:54

Der er lukket for kommentarer.