• Det er vist alt for længe siden jeg har skrevet noget fornuftigt herinde (andre vil så påstå, at det aldrig er sket :), men lad mig da lige se, om ikke jeg kan lave lidt om på det. Jeg har jo egentlig alle mulige gode intentioner om at holde denne side opdateret.

    Hvad er der så sket på det sidste? Tja, jeg er kommet godt i gang med mit arbejde, og der er måske snart noget meget interessant på trapperne i forbindelse med noget sikkerhed og borgerkort, eller som medlem af et eller andet IT sikkerhedsråd. Mere om det når jeg ved mere. Lige nu står arbejdet dog på pause, da jeg lige nu befinder mig i San Francisco til RSA konferencen, hvor jeg skal præsentere en artikel på torsdag. Indtil da skal jeg så bare deltage i konferencen, samt nyde byen 🙂

    Jeps… San Francisco. Jeg stod op i nat kl. 3, tog lufthavnsbussen til Billund kl. 4, fløj til Amsterdam, og derfra på en helt vildt spændende (NOT!) 11 timers flyvetur til San Francisco. Kom hurtigt gennem pas og toldkontrol, og vi fandt også hurtigt vores hotel, der ligger ret centralt i byen. Vi fik noget mad, og er nu tilbage på hotelværelset, mens vi venter på at skulle ud og have noget mere mad. Vi er jo i USA 🙂 Vi har valgt at tage en kold tyrker mht. tidsforskellen, så selvom klokken nu er godt over midnat, biologisk for os, så lader vi altså som om den er ca. kl. 17 om aftenen, og prøver at vænne os til forskellen på en dags tid.

    Ellers er alt fint herovre. Jeg har kameraet med, så der kommer forhåbentlig nogle billeder. Om ikke andet, så når jeg er hjemme igen. Jeg vil også prøve at opdatere denne side lidt hen ad vejen, men lad os se hvor langt jeg kommer med de planer.

    Hold jer muntre derhjemme.

    Posted by Michael @ 01:33

1 kommentar til San Francisco

  • Jonas siger:

    Du kan da vist bare blive på hotellet 🙂
    Nintendo game systems!!

    Her fra deres brochure:
    Rooms feature private baths, in-room high-speed, complimentary Internet access, remote control televisions, telephones with
    voice mail and data ports, safes, ironing
    equipments, hairdryers, electronic door
    locks, and even Nintendo game systems.

    Det må have været en brutal tur derover, kold tyrker metoden lyder heller ikke rar.