• Fik en pakke med fire motes ind ad døren i mandags, og dem har jeg så rodet med her til aften. Meningen er at vi skal implementere noget på dem i forbindelse med et projekt jeg arbejder på sammen med folk fra universitetet derhjemme. Det var dog slet ikke trivielt, men nu er det endelig lykkes mig at få oversat et program og sendt over på den lille mote, der nu ligger, sammen med dens venner, og blinker lystigt på mit bord 🙂

    Det skal ikke nævnes for meget om hvor meget bøvl der var med det, men vil da blot sige at vejledningerne der findes på nettet er forskellige, men tilgengæld så virker ingen af dem alene. Men efter trial-and-error, sære kombinationer af gamle versioner af noget software, samt installation af adskillige stykker software, hvis formål blot var at oversætte noget andet software jeg skulle bruge til at oversætte noget andet… ja, så lykkedes det endelig.

    Nu vil jeg så give mig til at lave slides, da jeg har en præsentation af vores artikel hos IBM i morgen. Så kan jeg rode videre med de her små fætre i morgen aften.

    Posted by Michael @ 21:48

Der er lukket for kommentarer.